Rotterdam, 6 augustus 2014 – #FITGIRLCODE is een online community die vrouwen wereldwijd inspireert en motiveert om een gezonde lifestyle te vinden die bij hun persoonlijkheid past. #FITGIRLCODE geeft vrouwen de handvatten om als een echte ‘Fit Girl’ door het leven te gaan. Of je nu aan het begin staat van jouw fit journey of dat je net dat laatste duwtje in de rug nodig hebt voor die staalharde buikspieren, de #FITGIRLCODE community steunt je door dik en dun! En wil je af en toe genieten van je favoriete chocolade? Dan moet je dat gewoon doen, vinden de Fit Girls. Jezelf belonen hoort er nu eenmaal bij! De community bereikt inmiddels 100.000 vrouwen per maand en dit aantal groeit maandelijks met ruim 200 procent.

Slider 5 webshop

Best Fit Friend Forever wereldwijd

Het verhaal achter #FITGIRLCODE begon een half jaar geleden, toen BFFF’s (Best Fit Friend Forever) Christel en Aranka het Instagram account @fitgirlcode oprichtten. Zij plaatsten dagelijks foto’s van hun fitte en gezonde leven. Met succes, want inmiddels is het Instagram account uitgegroeid tot een wereldwijd platform met tientallen bloggers dat maandelijks meer dan 100.000 vrouwen bereikt. Het succes van #FITGIRLCODE ligt in het feit dat de community je het gevoel geeft dat je samen kunt sporten ook al ben je honderden kilometers van elkaar verwijderd. #FITGIRLCODE organiseert daarom iedere maand een sportchallenge waar iedereen aan mee kan doen. Bovendien stimuleren zij alle Fit Girls om een BFFF te vinden, zodat de #FITGIRLCODE movement zicht blijft verspreiden.

Slider 1

Draag #FITGIRLCODE overal met je mee

Volgende week lanceert #FITGIRLCODE haar eigen webshop. Je kunt hier terecht voor exclusieve tees & tootes met motiverende en originele teksten zoals: “Eat your vegetables, do your squates, wear red lipstick and don’t let boys be mean to you.” Aranka van de Voorden, oprichtster van #FITGIRLCODE: “Een webshop zat eigenlijk helemaal niet in de planning. Totdat we na afloop van onze eerste ‘giveaway’ merkten dat veel vrouwen zich graag wilden identificeren met #FITGIRLCODE door het dragen van onze tassen en kleding. Op dat moment hebben we besloten dat we onze #FITGIRLCODE apparel beschikbaar wilden maken voor iedereen. Zo kan iedereen laten zien dat ze ambassadeurs zijn van de #FITGIRLCODE movement.” De kleding en tassen zijn gemaakt van organisch katoen en de inkt waarmee de tassen zijn bedrukt is gebaseerd op eerlijke sojaolie.

FitGirlCode - Aranka & Chris 1